Taalcursussen

Nivon Enschede verzorgt diverse laagdrempelige taalcursussen. Het accent ligt vooral op conversatie. Samen in een ontspannen sfeer met elkaar werken aan de eigen beheersing van een taal.

De cursussen Engels en Spaans bestaan uit 20 lessen. De contributie bedraagt 110 euro (excl. koffie en thee) voor niet-Nivon-leden en 80 euro voor Nivon-leden.

 

Engelse conversatie

Ook al heeft u wat Engels op school gehad, het is vaak niet makkelijk een eenvoudig gesprekje in het Engels te voeren, of een Engels sprekend persoon te verstaan. In deze cursus leert u nog beter het Engels te spreken en te begrijpen. De docente is een ‘native speaker’ die op een leuke, niet-schoolse manier met de groepen aan de gang gaat.

Docent: mw. Antoinette Gilding

Groep 1:

Deze conversatielessen worden gegeven op woensdagavond van 19.30 uur tot 21.00 uur. In deze groep is nog ruimte voor nieuwe cursisten. U kunt gratis een proefles bijwonen.

Groep 2:

Groep 2 komt bijeen op de donderdagochtend van 10.00 tot 11.30 uur.

 

Spaanse les

Als u wel eens met vakantie naar Spanje gaat, dan is het mooi meegenomen als u dan een eenvoudig gesprekje in het Spaans kunt voeren. Deze cursus helpt u daarbij.

De lessen Spaans voor gevorderden vinden plaats op de donderdagavond van 19.30 tot 21.00 uur.

Docent: Hr. Tony Pahlplatz

De lessen Spaans voor beginners starten bij voldoende deelname op vrijdag 5 oktober van 14.00 tot 15.30 uur. U kunt gratis een proefles bijwonen.

Docente Mw. Saskia Tegels

 

Heeft u belangstelling voor de lessen Engels of Spaans? Neem dan even contact op met ons secretariaat: 06-51 44 11 49 of per e-mail: info@nivon-enschede