Taalcursussen

Nivon Enschede verzorgt diverse laagdrempelige taalcursussen. Het accent ligt vooral op conversatie. Samen in een ontspannen sfeer met elkaar werken aan de eigen beheersing van een taal.

U kunt een gratis proefles volgen om te kijken of deze lessen iets voor u zijn.

De cursussen Engels, Spaans en Duits worden gegeven door ervaren docenten en bestaan uit 20 lessen. De contributie bedraagt 120 euro (incl. koffie of thee) voor niet-Nivon-leden en 100 euro voor Nivon-leden (incl. koffie of thee).

Engelse conversatie

Ook al heeft u wat Engels op school gehad, het is vaak niet makkelijk een eenvoudig gesprekje in het Engels te voeren, of een Engels sprekend persoon te verstaan. In deze cursus leert u nog beter het Engels te spreken en te begrijpen. De docente is een ‘native speaker’ die op een leuke, niet-schoolse manier met de groepen aan de gang gaat.

Docent: mw. Antoinette Gilding

Groep 1:

Deze conversatielessen worden gegeven op woensdagavond van 19.30 uur tot 21.00 uur.  U kunt gratis een proefles bijwonen. START: in overleg in januari 2020

Groep 2:

Groep 2 komt bijeen op de donderdagochtend van 10.00 tot 11.30 uur. START: in overleg januari 2020. U kunt gratis een proefles bijwonen.

Spaanse conversatie les

Als u wel eens met vakantie naar Spanje gaat, dan is het mooi meegenomen als u dan een eenvoudig gesprekje in het Spaans kunt voeren. Deze cursus helpt u daarbij.

De lessen Spaans vinden plaats op de donderdagavond van 19.30 tot 21.00 uur. START: 3 oktober.

Docent: Hr. Tony Pahlplatz

Een korte cursus van 10 lessen Spaans start bij voldoende deelname op zaterdagochtend van 10.30 tot 12.00 uur.  START: 1 februari 2020.

GRATIS PROEFLES SPAANS OP ZATERDAG 18 JANUARI 2020 10.30 UUR

Docente Mw. Saskia Tegels

Cursus Duits

Juist voor mensen in Twente is het zinvol om redelijk goed Duits te spreken. Bijvoorbeeld voor het shoppen in Duitsland of om de eigen kansen op werk over de grens te vergroten.

De lessen Duits worden gegeven op woensdag van 10.00 tot 11.30 uur. START: 18 september

Docent: Albert Ruijter

INFORMATIE EN AANMELDING

Heeft u belangstelling voor de lessen Engels, Spaans of Duits? Neem dan even contact op met ons secretariaat: 06-51 44 11 49 of per e-mail: info@nivon-enschede