Tekenen en Schilderen

Vaste groepen Tekenen en Schilderen

In verband met de Covid-10 (Corona) maatregelen zijn alle cursussen tijdelijk niet mogelijk. De toegang tot het gebouw is vanwege de maatregelen ontzegd. Zodra versoepeling weer lesgeven toestaat, ontvangen deelnemers en nieuwe deelnemers bericht.

Er zijn twee groepen die resp. op de dinsdagochtend (9.30 – 11.30 uur ) en de vrijdagochtend (10.00 – 12.00 uur) bijeenkomen.

Deze deelnemers zijn op verschillende manieren bezig. Er wordt gewerkt met aquarelverf, acrylverf, houtskool, krijt, en natuurlijk met potlood en pen. Waar nodig is er hulp van de docent.

Er wordt enthousiast gewerkt en zo nu en dan wordt er in of buiten ons Nivon-centrum geëxposeerd. Deze zomer is het werk van de deelnemers weer te zien in de Enschedese bibliotheek. Een keer per jaar gaat men een weekend naar een Natuurvrien­denhuis om daar in de vrije natuur te tekenen of te schilderen.

In beide groepen is plaats voor nieuwe deelnemers.

Voor informatie kunt bellen of e-mailen naar de contactpersonen: mw. Marijke Blok (dinsdaggroep) of mw. Annie Jongman (vrijdaggroep). Zie gegevens hiernaast.

Cursus Portrettekenen

Er wordt een cursus Portrettekenen van 10 lessen  gegeven van anderhalf uur. De lessen worden gegeven op donderdagmiddag van 14.00 tot 15.30 uur.

Onder begeleiding van docent Wim Hoog Antink kunt u de fijne kneepjes van portrettekenen onder de knie zien te krijgen of bijvoorbeeld voor het maken van een stilleven.

Nadere informatie over deze cursus is te verkrijgen bij secretariaat Nivon Enschede: 06- 51 44 11 49 E-mail: info@nivon-enschede.nl

nivon schildergroep I -12 Nivon schildergroep I -2 nivon schildergroep I -1 nivon schildergroep I - 11 nivon schildergroep I - 10  nivon schildergroep I - 8 nivon schildergroep I - 7  nivon schildergroep I - 5 nivon schildergroep I - 4 Nivon schildergroep I - 3