Tekenen en Schilderen

Vaste groepen Tekenen en Schilderen

Er zijn twee groepen die resp. op de dinsdagochtend en de vrijdagochtend bijeenkomen van 9.30 uur tot 11.30 uur. Waar nodig is er hulp van docent Willy Volkering.

Deze deelnemers zijn op verschillende manieren bezig. Er wordt gewerkt met aquarelverf, acrylverf, houtskool, krijt, en natuurlijk met potlood en pen. Waar nodig is er hulp van de docent.

Er wordt enthousiast gewerkt en zo nu en dan wordt er in of buiten ons Nivoncentrum geëxposeerd. Deze zomer was het werk van de deelnemers te zien in de Enschedese bibliotheek. Een keer per jaar gaat men een weekend naar een Natuurvrien­denhuis om daar in de vrije natuur te tekenen of te schilderen.

In beide groepen is plaats voor nieuwe deelnemers.

 

Cursus Portrettekenen

Vanaf 22 november is er een cursus Portrettekenen van 10 lessen van anderhalf uur. De lessen worden gegeven op donderdagmiddag van 14.00 tot 15.30 uur.

Je leert onder begeleiding van docent Wim Hoog Antink een goede schets op te zetten, verhoudingen en hulplijnen in de gaten te houden en te werken met schaduwen en contrasten.

Informatie over de cursus bij secretariaat Nivon Enschede: 06- 51 44 11 49 E-mail: info@nivon-enschede.nl

 

 

nivon schildergroep I -12 Nivon schildergroep I -2 nivon schildergroep I -1 nivon schildergroep I - 11 nivon schildergroep I - 10  nivon schildergroep I - 8 nivon schildergroep I - 7  nivon schildergroep I - 5 nivon schildergroep I - 4 Nivon schildergroep I - 3