Wandelen

Elke donderdagochtend start een groep wandelaars voor een interessante wandeling, meestal in de directe omgeving van Enschede. Wekelijks krijgt de groep door de organisator */, per e-mail een uitnodiging toegestuurd met plaats van samenkomst en het tijdstip van vertrek. Ook staat daarin – bij benadering – de duur van de wandeling en een indicatie van de weersverwachting.

Het streven is om echt elke week te wandelen met de groep, want dat geeft houvast en houdt het ritme erin. Het komt voor dat deelnemers wel eens lichamelijke ongemakken hebben, maar vaak blijven ze toch meewandelen, voor zover ze kunnen. Soms doen ze dan maar een beperkte afstand mee.

Het aantal e-mailontvangers in de groep bestaat uit ruim 30 deelnemers. Niet iedere deelnemer wandelt iedere week mee. Gemiddeld zijn er zo’n tien deelnemers. Je kunt dus vrijblijvend wekelijks meedoen, als je je hebt aangemeld.

Een enkele keer wandelen we een eind van Enschede, ergens in Twente of de Achterhoek. We rijden dan met zo min mogelijk auto’s naar de startlocatie.

                                             pauze bij Nivon Hengelo

Nieuwsgierig naar de wandelactiviteiten – bezoek de Facebook pagina van Nivon-Enschede.

*/ de organisator wisselt wekelijks en komt vanuit de groep.

Informatie: info@nivon-enschede.nl