Tekenen en Schilderen

Vaste groepen Tekenen en Schilderen

Er zijn twee groepen die resp. op de dinsdagochtend (9.30 – 11.30 uur ) en de vrijdagochtend (10.00 – 12.00 uur) bijeenkomen. De docenten zijn dhr Willy Volkering en Mw Toos Sturm.

Deze deelnemers zijn op verschillende manieren bezig. Er wordt gewerkt met aquarelverf, acrylverf, houtskool, krijt, en natuurlijk met potlood en pen. Waar nodig is er hulp van de docent.

Er wordt enthousiast gewerkt en zo nu en dan wordt er in of buiten ons Nivon-centrum geëxposeerd. De zomer 2022 is het werk van de deelnemers weer te zien in de Enschedese bibliotheek.

Een keer per jaar gaat men een weekend naar een Natuurvrien­denhuis om daar in de vrije natuur te tekenen of te schilderen.

In beide groepen is plaats voor nieuwe deelnemers.

Voor informatie kunt bellen of e-mailen naar de contactpersonen: mw. Marijke Blok (dinsdaggroep) of mw. Annie Jongman (vrijdaggroep). Zie gegevens hiernaast.

Nivon Enschede: 06- 51 44 11 49 E-mail: info@nivon-enschede.nl

nivon schildergroep I -12 Nivon schildergroep I -2 nivon schildergroep I -1 nivon schildergroep I - 11 nivon schildergroep I - 10  nivon schildergroep I - 8 nivon schildergroep I - 7  nivon schildergroep I - 5 nivon schildergroep I - 4 Nivon schildergroep I - 3