Maandagmiddag – lezingen / presentaties

Nivon natuurvrienden Enschede organiseert op maandagmiddagen vanaf 26 september ’22 een lezing. De maandagmiddag vanaf 13.45 uur inloop en om 14.00 uur begint de lezing of presentatie.

Voor een boeiende lezing of presentatie moet je op maandagmiddag bij het Nivon zijn. En dat voor een heel klein prijsje. Op de maandagmiddag kun je er terecht voor een programma vol cultuur, natuur, folklore, vreemde landen en humor. Denk daarbij aan schitterende natuuropnames van ons Twente of juist ver weg, verhalen over reizen, geschiedenis toen en nu, of Twentse historie. De beste presentatoren in de Regio komen het u graag vertellen.

Van 14 tot 16 uur in de Grote Zaal van het NIVON-centrum. Ieder is hartelijk welkom.

Entree € 3,- NIVON-leden € 2,-

Nadere informatie bij info@nivon-enschede.nl

Maandag 26 september wordt verwacht: Jacomijn Heupink, werkzaam bij de Politie Oost Nederland maar meer globetrotter en wereldreiziger. Jacomijn was eerder te gast en hield een fantastische presentatie over haar reiservaringen als vrouw alleen in de meest exotische landen. Zij heeft een groot deel van Zuidoost-Azië in haar eentje bezocht. Tijdens haar reizen als backpacker wisselt ze authentieke plekken om te overnachten af met wat meer luxe hotels en dompelt ze zich graag onder in de plaatselijke cultuur. Haar grote reiswensen om Zuid-Amerika, Zuid Afrika en het Midden Oosten te ontdekken zijn deels al vervuld. Naast enthousiaste reizigster is Jacomijn schrijft ook regelmatig op haar eigen blog https://zinvolreizen.nl en https://safeandhealthytravel.com

Blijf de aankondigen volgen. Zodra het programma bekend is, wordt dat hier gepubliceerd.

Verder staan we open voor politieke partijen, muzikanten, schrijvers, wereldreizigers en al dan niet bekende Enschedeërs om een vulling te geven aan de maandagmiddag.