Werkzaamheden Nivon gebouw

Komende week (eind april ’22) gaat het dakdekkersbedrijf Tuin aan de slag. Volgens opgaaf wordt donderdagochtend 28 april ’22 aangevangen met de vervanging van de dakbedekking door nieuw bitumen en mogelijk nieuwe houten onder platen. Dit zal de komende weken voor enige overlast kunnen zorgen voor de gebruikers van het gebouw. We vragen om begrip en hopen dat de werkzaamheden met goed weer op korte termijn zijn uitgevoerd.

Bestuursuitbreiding

De A.L.V. (algemene ledenvergadering) op 21/4/’22 werd goed bezocht. Door de aanwezigheid van veel jubilarissen was het extra druk en werd het ook na afloop gezellig. Tijdens de vergadering werd Herman Rotting als bestuurslid verkozen en met algemene instemming benoemd tot secretaris. Tevens stelde Klaas Lantinga zich beschikbaar als ‘bijzitter’.  Met de benoeming van Herman tot secretaris en het afdelingsbestuur bestaat het bestuur nu uit vier mannelijke leden. Graag zien we daarbij nog tenminste één vrouw die zich voor een periode van drie jaar wil binden aan bestuurlijke werkzaamheden. Informatie over en aanmelding bij kan via info@nivon-enschede.nl

Bestuurders nodig – noodzakelijk!

We zijn op zoek naar doeners of denkers, gewoon iemand die af en toe wil helpen. Om een vereniging als Nivon natuurvrienden Enschede draaiende te houden hebben we een klein bestuur. Maar volgens de Statuten moeten er minimaal vijf en eigenlijk zeven bestuursleden het bestuur vormen.

We hebben tot nu toe ons kunnen redden. Maar één of twee enthousiaste mensen erbij maakt het overleggen en taken verdelen leuker. Je hebt helemaal gelijk, als je denkt dat wanneer je ergens aan bindt, dit ook inhoud dat je aan het werk moet. Dat klopt.

Maar het vrijwilligerswerk brengt zoveel meer mee.

Informeer voordat je je beschikbaar stelt via info@nivon-enschede.nl naar de werkzaamheden. We vergaderen 9 keer per jaar. De tijd die je wekelijks voor ons bezig bent is echt maar enkele uren.